Redacció de continguts

Ofereixo diversos tipus de continguts editorials en els meus tres idiomes de treball: francès, castellà i català.

Una escriptura a la imatge dels teus productes

Si el que necessites és una ploma dolça i literària per alimentar els teus blogs, si vols que als teus lectors els entrin ganes d’anar més enllà i que les seves recerques es converteixin en negoci per a tu, et proposo la creació de continguts que s’adapten a la imatge de la teva marca i que desprenen la teva filosofia. Jo m’encarrego de presentar els teus productes de qualitat de manera justa i delicada.

Una escriptura SEO per a una web optimitzada

Perquè de vegades es necessari optimitzar els teus continguts web. Si aquesta és la situació que estàs vivint ara, presenta’m la teva pàgina web i jo et crearé textos que l’alimentin. D’aquesta manera podràs aconseguir un millor SEO i posicionament natural. Per a aquest tipus de treball, utilitzo la tècnica de les paraules- clau!

Redacció de les pàgines del teu lloc web

Estàs en plena creació de la teva pròpia empresa i sents la necessitat de delegar el procés de reflexió i escriptura de les diferents parts del teu lloc web? Jo puc ajudar-te a dissenyar-les, a pensar-les i les escriuré tenint en compte les teves directives i els teus desitjos. Jo m’encarregaré de donar donar forma als menús i pestanyes del teu web, jo m’encarregaré de la redacció de cadascuna de les categories.

El meu valor afegit? Si necessites un dissenyador web i/o una mà amiga per ajudar-te a crear la teva identitat visual, jo puc aconsellar-te alguns professionals amb els que col•laboro regularment. ArtiLingua pot encarregar-se del teu projecte en la seva integralitat!

… i tot això, sense oblidar que els meus serveis editorials inclouen la integració de continguts en els seus diferents sistemes de gestió (CMS): WordPress, Prestashop, Wix, Mailchimp, etc.

Per a revistes i publicacions impreses

Realment, la meva relació amb les lletres, les llengües i la comunicació va començar amb el format paper en una petita editorial de la meva illa, allà a la Mediterrània. Va ser en la dècada de 1990, va ser abans de l’arribada d’Internet, i era molt bonic! Amb certa nostàlgia del tacte i l’olor a paper, sempre estic encantada de poder participar en els teus projectes print, ¡perquè poder tocar els seus propis textos no té preu!